U današnje vrijeme tehnoloških inovacija, digitalizacija edukacije postaje neizostavna. S velikim zadovoljstvom vas obavještavamo o novoj poslovno-tehničkoj suradnji između autoškole Topolovec i autoškole Globetrotter koja označava značajan korak u digitalizaciji procesa obrazovanja vozača.

Nova web stranica autoškole Globetrotter

Ova suradnja je omogućila Autoškoli Globetrotter postavljanje internet stranice, dostupne na www.autoskola-globetrotter.com, koja služi kao sveobuhvatni portal za informacije, online upise, prikaz cjenika usluga, voznog parka i svih ostalih materijala koji predstavljaju autoškolu Globetrotter.

Sustav E-Autoškola: dvanaest godina inovacija

Važan aspekt suradnje je implementacija sustava E-autoškola čiji je razvoj trajao preko 12 godina. Ovaj sustav se neprestano unapređuje kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo i kvaliteta nastavnih materijala. Autoškole Topolovec u Donjem Miholjcu i Oprez u Našicama već godinama uspješno koriste ovaj sustav u svojoj nastavi kao ključno sredstvo za učenje.

Garantirana prolaznost i pristupnost edukacije

Svi polaznici koji slijede upute predavača imaju praktički garantiranu prolaznost na ispitima iz prvog pokušaja, što je kvaliteta koju je prepoznala i autoškola Globetrotter. Ovaj napredni sustav za učenje na daljinu, sada dostupan i polaznicima autoškole Globetrotter, omogućava praćenje nastave u učionici, ali i pristup interaktivnim materijalima i testovima iz udobnosti vlastitog doma.

Postavljanje novih standarda u edukaciji vozača

Suradnjom ovih škola postavljeni su novi standardi u obrazovanju vozača, kombinirajući tradicionalne metode s modernim digitalnim alatima. Time, ne samo da se podiže kvaliteta usluge, već se osigurava pristupačnost i efikasnost u procesu učenja.

Pozivamo vas da posjetite novu web stranicu Autoškole Globetrotter i upoznate se s prednostima digitalizacije u svijetu autoškola.