Drugačiji od drugih...

Za autoškolu se uglavnom odlučuje samo jednom u životu. Nemojte pogriješiti prilikom odabira!
ON-line prijava

Radno vrijeme ureda:

PON-PET 08-16h

Nemate vremena osobno doći do autoškole?

Nema problema! Prijavite se ON-line.

Najavljujemo nove tečajeve:

B kategorija – 03.06.2024. (ponedjeljak)

C kategorija – 17.06.2024. (ponedjeljak)

B kategorija – 03.06.2024. (ponedjeljak)

C kategorija – 17.06.2024. (ponedjeljak)

Što vam nudimo?

Upravo detalji čine razliku! Stvari prikazane u nastavku ne nudi niti jedna autoškola na širem području, a kod nas su razvijene do najsitnijih detalja. Polaznicima naše autoškole želimo pružiti vrhunsko iskustvo nastave pa sve nabrojano polaznici koriste potpuno besplatno i bez naknade. Zaokružena cjelina nas dovodi do toga da se u svakom trenutku možemo ponašati profesionalno i transparentno, a polaznici imaju mjerljive podatke njihovih aktivnosti, zalaganja i količine usvojenog znanja.

Ne pristajte na kompromise!

01

Ispiti C i CE kategorije u Donjem Miholjcu

Na prvo mjesto moramo postaviti jednu stvar koju smo čekali dugih 17 godina! 

Naime, od travnja 2023. godine, grad Donji Miholjac je ponovno dobio status ispitnog mjesta za C i CE kategorije tako da od sada kompletnu obuku radimo na području Donjeg Miholjca. Dugi niz godina obuku iz upravljanja vozilom smo morali raditi na području Osijeka koji nam je bio dodjeljen kao ispitno mjesto. Ovo se odnosilo na polaznike obje naše autoškole. 

02

Interaktivna online nastava

Današnja tehnika i tehnologija nam omogućuje inetrakciju sa polaznicima neovisno o mjestu na kojem se trenutno nalaze. Pratite nastavu iz udobnosti vašeg doma, vikendice, puta ili mjesta odmora. Kroz izuzetno razrađen pristup nastavi svi polaznici jednako sudjeluju, a predavač prati napredak u realnom vremenu. Kod nas ne morate prilagođavati vaše redovne aktivnosti jer vam nudimo termine nastave u dopodnevnim i popodnevnim satima.

Nešto ste ipak propustili? Nikakav problem! U našem jedinstvenom sustavu za učenje preko interneta imate kompletnu nastavu razrađenu po temama i cjelinama dostupnu 0-24h.

03

Sustav za učenje preko interneta

U čemu je fora? Svaki polaznik dobije korisničko ime i lozinku. Predavač ima uvid u kompletan rad pojedinca, ali i cijele grupe polaznika. Sve se može filtrirati i jako dobro statistički obraditi. U svakom trenutku vidimo gdje polaznici griješe i što im nije jasno pa vrlo jednostavno usmjeravamo nastavu. Naša prolaznost na testovima od prvog pokušaja je gotovo 80%. Provjerite kolika je u drugim autoškolama. Pitajte ih na koji način izvode teoretsku nastavu.

04

Novi vozni park

Konstantno ulažemo u obnovu voznog parka, nastavnih sredstava, pomagala u nastavi i informatičke opreme kako bi polaznicima omogućili komfor te kvalitetnu obuku dostojnu 21. stoljeća.

Tijekom 2021. i 2022. godine smo kupili 6 novih vozila za obuku kandidata za vozače B kategorije. Prosječna starost našeg kompletnog voznog parka koji se sastoji od 15 jedinica je 4 godine. Promatramo li samo vozila B kategorije, prosječna starost voznog parka je 2 godine.

Bez ulaganja u nastavna sredstva i pomagala nema kvalitetne obuke. To je naše stajalište i ne odstupamo od toga!

05

Garantirano najbrža obuka

Obuku iz upravljanja vozilom trenutno radimo sa šest instruktora i instruktorica. Upoznajte ih ovdje.

Pravilnik točno propisuje koji fond sati pojedini instruktor smije odraditi pa ako uzmemo prosječno 168 sati u jednom mjesecu ispada da ukupno možemo odraditi 1008 nastavnih sati!

Kompletnu obuku B kategorije u prosjeku možemo odraditi za dva i pol mjeseca. Uzmite to u obzir prilikom izbora autoškole!

06

Kompletno praćenje tijeka obuke

U bazi podataka vodimo vrijeme početka obuke iz svakog predmeta, završetak obuke, kada je polaznik pristupio određenom ispitu, od koji puta je položio ispit, kod kojeg instruktora je na vožnji, koliko je sati odvezao, tijek zaduženja i uplata, statistike. Kontoliramo trošak svakog vozila, ali i ostale troškove koji se javljaju u poslovanju. U svakom trenutku možemo vidjeti koliko je opterećenje kod pojedinog instruktora i sa kojim brojem kandidata instruktor trenutno radi. Ovim sustavom u potpunosti kontroliramo poslovanje.

07

Plaćeni djelatnik, zadovoljan djelatnik

Profesionalni pristup, stručno vodstvo i uljudbeno ponašanje su minimalni kriteriji koje tražimo od naših djelatnika tijekom ophođenja sa polaznicima.

Vjerojatno se želite obučavati kod instruktora koji su pristojno plaćeni za svoj rad i dati će sve od sebe kako bi iz autoškole izašli kao sigurni i zadovoljni vozači i vozačice.

Prosječna plaća naših instruktora je za 21% veća od prosječne plaće instruktora u drugim autoškolama. Informaciju o tome možete detaljnije provjeriti na ovoj poveznici.

08

Obuka osoba sa invaliditetom

Izuzetno mali broj autoškola radi obuku za upravljanje vozilom ako se radi o osobama sa invaliditetom. Vozilo B kategorije sa automatskim mjenjačem smo opremili i atestirali za obuku osoba sa invaliditetom.

Tražite li autoškolu koja može odraditi i ovaj specifični način obuke, na pravom ste mjestu! Javite se na jedan od naših širokih mogućnosti kontakata i saznajte sve potrebne informacije.

09

Vozilo s automatskim mjenjačem

Bez obzira na pravilnike koji, vjerovali ili ne, baš nisu blagonakloni prema polaganju vozačkog ispita na vozilu s automatskim mjenjačem u 21. stoljeću, naše autoškole nude mogućnost osposobljavanje polaznika na izuzetno atraktivnom vozilu Citroen C4 opremljenim sa automatskim mjenjačem.

Kod nas je budućnost već došla, pridružite nam se i budite u korak sa današnjim vremenom! Gotovo svi proizvođači vozila tijekom narednih godina (2025.-2030.) prestaju sa proizvodnjom vozila s motorima s unutarnjim izgaranjem, a to znači i izbacivanje ručnih mjenjača iz uporabe.

10

Široka lepeza mogućnosti plaćanja

Korisnici naših usluga u svakom trenutku moraju znati koji troškovi ih očekuju i kojeg su iznosa! Naš cjenik je svima javno dostupan. Za provjeru cijene pojedine kategorije kliknite ovdje. Izaberite kategoriju, eventualno prijašnje vozačko iskustvo i to je to. Biti će vam prikazan kompletan troškovnik doslovno na “dlanu”.

Svi korisnici naših usluga mogu izabrati jedan od mnogobrojnih načina plaćanja. Kartično obročno plaćanje je moguće od 2 do 24 rate, ovisno o banci i kartičnoj kući, a osim toga svim našim polaznicima omogućujemo plaćanje na rate nalogom za plaćanje (uplatnica) tijekom osposobljavanja.

11

"Pijane naočale"

Svi znamo koliko je veliki utjecaj alkohola na sigurno sudjelovanje u cestovnom prometu.

Kako ne bi samo pričali o tome, u djelu obuke iz upravljanja vozilom koristimo „pijane naočale“ koje simuliraju poremećaj vidnog polja, a javlja se kod osoba pod utjecajem alkohola. Ovo radimo u strogo kontroliranim uvjetima na prometnom vježbalištu.

Sviđa vam se što vidite?

Ako ste zadovoljni sa informacijama koje ste vidjeli, za obuku se možete prijaviti i ON-line. Nakon zaprimljene prijave kontaktirati će vas djelatnica autoškole i dogovoriti detalje oko osposobljavanja.

Suradnja sa Pučkim otvorenim učilištem AMC, Nova Gradiška:

Obrazovanje odraslih

Današnje tržište rada je iznimno dinamično. Kako bi se prilagodili zahtjevima, ponekad je potrebno proći program doškolovavanja ili prekvalifikacije. Programe iz područja prometa, ekonomije i ugostiteljstva izvodimo u suradnji sa Pučkim otvorenim učilištem AMC Nova Gradiška.

Osposobljavanje odraslih

Zainteresirani ste za programe osposobljavanja za rad na siguran način sa radnim strojevima? Želite se osposobiti za njegovatelj/icu? Usavršili biste se za instruktora vožnje? Programe osposobljavanja i usavršavanja izvodimo u suradnji sa Pučkim otvorenim učilištem AMC Nova Gradiška.

KOD 95

Periodička izobrazba vozača profesionalaca koji sudjeluju u prijevozu putnika ili robe je obveza propisana pravilnikom. Nositelj programa periodičke izobrazbe je Pučko otvoreno učilište AMC Nova Gradiška.