Planirate li položiti vozački ispit do rujna i biti spremni za početak nove školske godine s vozačkom dozvolom u džepu, sad je pravo vrijeme da krenete s obukom.

Trajanje obuke

Obuka vozača za B kategoriju, koja uključuje upravljanje osobnim automobilima, zahtijeva vrijeme i posvećenost. Optimalno, cijeli proces od teorijske do praktične obuke sa uključenim položenim ispitima može se završiti između dva i pol do tri mjeseca. Stoga, imate li cilj da do rujna postanete ponosni vlasnik ili vlasnica vozačke dozvole, sada je pravi trenutak da krenete.

Tijek obuke

Obuka za vozački ispit obavezno započinje s teorijskim dijelom obuke. U tom dijelu učite o osnovama vožnje, pravilima prometa, sigurnosti na cestama i drugim bitnim informacijama. Nakon uspješno završenog teorijskog dijela i položenog testa, slijedi praktična obuka, gdje stječete prave vještine vožnje pod vodstvom naših iskusnih instruktora. Ne zaboravite da je uza sve ovo potrebno savladati i dio obuke iz pružanja prve pomoći.

Važno je naglasiti da u našoj autoškoli uvijek nastojimo pružiti maksimalnu podršku svim našim kandidatima. Osiguravamo fleksibilnost u rasporedu obuke kako biste mogli uskladiti svoje redovne obveze s osposobljavanjem u autoškoli. Znamo da život može biti zahtjevan i napet, ali uz našu pomoć, vozački ispit ne mora biti dodatni stres.

Obratite pozornost na godišnje odmore

Svakako želimo istaknuti da tijekom kolovoza, Hrvatski autoklub praktično neće provoditi ispite zbog godišnjih odmora ispitivača. Ovo je još jedan razlog zašto je važno započeti s obukom što prije kako biste osigurali dovoljno vremena za pripremu i uspješno polaganje ispita.

Krenite na vrijeme

Pridružite nam se na putu do vozačke dozvole. Dođite s povjerenjem, jer s nama, put do vozačke dozvole nije samo put do svijeta novih prilika, već i put do sigurnosti. Budite spremni za novo poglavlje vašeg života i dočekajte novu školsku godinu s novom vještinom – vožnjom!